Kaj vam lahko ponudimo?


Na lokaciji naše hale, v Obrtno Industrijski coni Hrpelje 19b oddamo v uporabo prijetne, sončne in opremljene pisarne (cca. 15 kvadratnih metrov), ter sejno sobo / predavalnico, v izmeri cca. 40 kvadratnih metrov s projektorjem. Ob uporabi pisarn se omogoča souporaba sanitarij in čajne kuhinje.


Ceno prilagodimo individualnim potrebam uporabnika.


Stroški elektrike, vode, dostopa do interneta, ogrevanja ter hlajenja so vključeni v ceno. V ceno niso vključeni enkratni stroški vzpostavitve najema (npr. ureditev označbe pred objektom, dodelitev kartice za dostop v stavbo ipd.), ki so predmet dogovora v primeru potrditve sodelovanja.


Pisarne so klimatizirane s klimatsko napravo in ogrevane (talno gretje – toplotna črpalka). Parkiranje pred stavbo je brezplačno. V primeru interesa nudimo tudi možnost uporabe sejne sobe za občasne sestanke, predavanja ipd. Nudimo lahko tudi pravno in administrativno podporo delovanju vašega podjetja.


Objekt je varovan z alarmnim sistemom.


Detajlna ponudba je predmet individualnega paketa, ki lahko vključuje:

  • administrativne storitve (skrb za tekočo dokumentacijo, prejem faktur, vnos v banko, priprava dopisov, vodenje tekoče korespondence, poslovno svetovanje),
  • dodatne opcije (so)uporabe prostorov (uporaba tehnično opremljene sejne sobe, sobe za sestanke),
  • pravne storitve (priprava in pregled pogodb, izterjave dolgov, pravno svetovanje),
  • tisk (dopisni listi, vizitke, kuverte, dobava žigov, velikoformatni tisk vseh vrst nalepk, tabel, transparentov…).


Storitve pod tretjo in četrto alinejo vršimo v sodelovanju s kooperanti. Cena posameznega paketa je odvisna od potreb stranke. Dogovori se vršijo na sedežu ponudnika. V sled dogovora se sklene pisni dogovor / pogodba.


Z veseljem vas pričakujemo!